• voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  • niet goed = geld terug
  • achteraf betalen mogelijk

4.4Out of 127 Reviews

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN DE €100.

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN €100.

    €0,00

    Privacy Policy

    Placeholder

    Privacy Policy

    Privacy policy

    Luxiez (hierna: “Luxiez”,”ons”, “onze”) hecht veel waarde aan de privacy rechten van online bezoekers en klanten. Daarom gaan wij zeer zorgvuldig om met de gegevens welke wij verzamelen. Deze verklaring is van toepassing voor alle bezoekers van onze website (www.luxiez.nl) en klanten die via deze website een aankoop hebben gedaan. Als onderdeel van je ervaring willen wij je ervan verzekeren dat we je privacy respecteren en beschermen. Daarom zorgen we ervoor dat alle persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

    Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt.
    Dat betekent onder andere dat:

    • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
    • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
    • wij je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;
    • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
    • wij je recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

    Luxiez is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen.

    Identiteit

    Luxiez, gevestigd aan de Steenhouwer 19B, 9502EV in Stadskanaal (KvK registratienummer: 71135561, BTW-nummer: NL002304665B83) verzamelt-, en is beheerder van alle persoonsgegevens die worden verstrekt via de website, en daarmee verantwoordelijk voor bescherming van deze gegevens conform toepasselijke recht- en regelgeving inzake bescherming persoonsgegevens. Luxiez verzamelt persoonlijke informatie bij o.a. het aanmaken van een account, het plaatsen van een bestelling en het aanmelden voor een nieuwsbrief. Deze informatie is vereist om orders goed te kunnen verwerken en versturen.

    Welke gegevens verzamelen wij?

    • Naam
    • Bezorg- en factuur adres
    • Rekeningnummer
    • E-mailadres
    • Telefoonnummer
    • Koopgedrag
    • IP-adres
    • Surfgedrag

     

    Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?

    Wij gebruiken bovenstaande persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    • Om de met u gesloten overeenkomst uit te voeren;
    • Om u te informeren over de door u geplaatste bestelling;
    • Om u een goede klantenservice te bieden;
    • Om de website en bijbehorende technologieën onderhouden en optimaliseren;
    • Marketingdoeleinden.

    We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacystatement tenzij wij van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

    Hoe worden deze gegevens gebruikt?

    Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de site. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Voor alle gegevens geldt dat deze worden gebruikt om de met u gesloten overeenkomst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Luxiez of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

    Luxiez respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacystatement is van toepassing op alle diensten van Luxiez. U dient zich ervan bewust te zijn dat Luxiez niet verantwoordelijk is voor een privacystatement van andere sites en bronnen. Door akkoord te gaan met de privacystatement gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonsgegevens verwerken. 


    Bewaringstermijn

    In het algemeen bewaren wij je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doeleinde waarvoor we je gegevens hebben verzameld. Daarna zullen wij je gegevens verwijderen of anonimiseren, tenzij we bepaalde gegevens langer nodig hebben voor andere doeleinden. Wij anonimiseren gegevens als we ze bijvoorbeeld nog willen gebruiken voor statistische doeleinden.


    Derden

    Door akkoord te gaan met het de verwerking van persoonsgegevens ga je ermee akkoord dat je gegevens worden gedeeld met derde partijen. Met deze derde partijen hebben wij afspraken gemaakt of een verwerkersovereenkomsten gesloten om te zorgen dat er zorgvuldig met persoonsgegevens wordt omgegaan. Wij zullen geen gegevens delen met andere partijen dan opgenomen in dit artikel tenzij Luxiez hiertoe verplicht zijn door wet- en regelgeving. In enkele gevallen kan de informatie intern worden gedeeld. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Gegevens worden gedeeld met de volgende partijen:

    • Lightspeed
    • Accountant
    • Google Analytics
    • Facebook
    • Instagram
    • Paypal
    • Hosting services
    • Mollie
    • Post NL


    Veranderingen

    Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. U krijgt geen notificatie wanneer de privacyverklaring wordt gewijzigd, het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.


    Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

    Wilt u een verzoek doen tot een van bovenstaande rechten dan kunt u een mail sturen naar [email protected]. Wij reageren zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 2 weken.


    Cookies

    Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Luxiez of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. 

    De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.


    Vragen en feedback

    Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

    We controleren regelmatig of we aan deze privacystatement voldoen. Als u vragen heeft over de privacystatement, kunt u contact met ons opnemen:

    Luxiez
    Steenhouwer 19B 
    9502EV Stadskanaal
    [email protected] 

    Login

    Forgot your password?

    • All your orders and returns in one place
    • The ordering process is even faster
    • Your shopping cart stored, always and everywhere

    compare0

    Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »